https://vimeo.com/313033780
Európai választások 2019: Európának köszönhetjük weboldal
 

 

What Europe does for me   
Európának köszönhetjük

Az interaktív és többnyelvű Európának köszönhetjük weboldal több száz könnyen olvasható, egy oldalas történettel mutatja be az EU pozitív hatását az emberek életére. A felhasználók könnyen találhatnak saját régiójukhoz, szakmájukhoz vagy kedvenc szabadidős tevékenységükhöz kapcsolódó, konkrét információt.


1400 helyszín

A neten vagy pdf formátumban letölthetően közel 1800 történet várja az olvasókat, megosztókat. A történetek egyik része „A régiómban" rovatba tartozik, ahol az olvasó kiválaszthatja, ahol ő vagy családja él – például a Dél-Alföldön. Hogyan jelenik meg Európa a városunkban vagy régiónkban? A rovatban csaknem 1400 helyet járunk körbe egész Európában.


400 példa az európaiakért hozott uniós döntésekről

A másik rovat „Az életemben", ahol a felhasználók 400 téma közül választhatják ki a számukra érdekeseket. Hogyan befolyásolja az Unió a családok életét, az egészségügyet, a hobbikat, az utazást, a biztonságot, a fogyasztói választásokat vagy a szociális jogokat? Hogyan támogatja az EU az egyes szakmákban dolgozókat, a méhészektől kezdve a sörfőzőkig? Mit tett az Unió a sportot, a vidéki turizmust, az internetezést vagy a tévézést kedvelőkért? Ebben a rovatban egy sor, több nyelven elérhető podcast is helyet kapott.


Mi várható?

A weboldal harmadik rovatában a későbbiekben hosszabb lélegzetű, aktuális uniós politikákról szóló összefoglalók lesznek. Köztük olvashatunk majd a jelenlegi parlamenti ciklusban elért eredményekről és kitekinthetünk a jövőre, elsősorban a közvéleményre és az európaiak elvárásaira koncentrálva.

Európának köszönhetjük

back to top