https://vimeo.com/313136818

thistimeimvoting.eu weboldalt nemrég indította el 24 nyelven az Európai Parlament. Az oldal a tagállamokban több tízezer feliratkozott önkéntesnek nyújt segítséget, akik szeretnének másokat is meggyőzni arról, hogy menjenek el szavazni a 2019. május 23-26. között tartott európai választásokon.

A Thistimeimvoting.eu pártpolitika-mentes közösség, amelynek célja, hogy tudatosan odafigyeljen a demokráciára. Nem elég remélni a jobb jövőt: most közülünk mindenkinek felelőséget is kell vállalni érte.


Európaiak vezette kampány

Önkéntesek Európa minden sarkából: miért fontosak az európai választások? 
  
 
00:43 
Miért fogunk szavazni az európai választásokon?

A Parlament nem pusztán a szavazásra kéri az európaiakat, hanem arra is, hogy vonják be családjukat, barátaikat, szomszédjukat és közösségüket is a választásokba.


#thistimeimvoting


Az önkéntesek a közösségi médián szerveznek eseményeket az európai demokráciáért folytatott kampányuk részeként. Csoportokat szerveznek, ahol a számukra fontos ügyeket vitatják meg, és elképzelik Európa jövőjét, jól tudva, hogy annak alakulása a következő európai választások kimenetelétől függ.


Magyarországi rendezvények  

 

Találkozzon a környéken élő önkéntesekkel! A következő eseményeket a thistimeimvoting.eu által fenntartott és frissített térképen találhatja meg.


magyarországi események részletei

- október 18., Budapest

- október 25., Győr

- november 27., Veszprém


Kapcsolat:

KOTLÁR Eszter (budapesti tájékoztató iroda)

BP: +36 1 411 3574

eszter.kotlar@europarl.europa.eu


KLEBERCZ Tímea (budapesti tájékoztató iroda)

BP: +36 1 411 3548

timea.klebercz@europarl.europa.eu

back to top