https://vimeo.com/313136818

Voluntarii construiesc o campanie de promovare pan-europeană, vizând implicarea cât mai multor cetăţeni în alegerile europene şi încurajând o participare crescută la vot.

 

Platforma dedataastavotez.eu a fost lansată recent de Parlamentul European în 24 de limbi, pentru a susţine zeci de mii de voluntari din toate statele membre care s-au înregistrat şi se implică să convingă oamenii să voteze la alegerile din 23 - 26 mai 2016.


Dedataastavotez este o comunitate non-partizană, dedicată conştientizării rolului fiecăruia într-un sistem democratic: „nu este suficient să sperăm la un viitor mai bun: de data aceasta fiecare dintre noi trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru acest viitor.”


O campanie derulată de cetăţeni

De ce votăm de data asta 
   
 
00:43 
De ce votăm de data asta

Parlamentul a lansat acest proces în luna iunie îndemnându-i pe cetăţeni nu doar să voteze, dar şi să ducă mai departe mesajul de mobilizare şi să-şi convingă şi familia, prietenii, vecinii şi membrii comunităţilor lor să meargă la vot.


#dedataastavotez


Participanţii în campania de promovare folosesc reţelele sociale şi organizează evenimente pentru a transmite mesajele despre democraţia europeană. Aduc oameni împreună, discută pe teme care contează pentru ei şi îşi imaginează viitorul Europei fiind conştienţi de faptul că acesta va fi conturat de rezultatul alegerilor europene.


Evenimente în comunitatea ta


Găsiţi aici detalii despre evenimentele organizate în România.


Contact:

Valentina Unguroiu

contact-ro@dedataastavotez.eu

+40214050880

back to top